Internetdiensten via glasvezel

We willen mobiel internet, vast internet, thuis, op kantoor en onderweg. We verbruiken megabytes, gigabytes en terabytes alsof het niets is en het houdt niet op.
Glasvezel_2316009a_news_detail
De gemiddelde internetsnelheid verdubbelt elk jaar en we worstelen daarmee. Waarin moeten we investeren, welke verbinding is toekomstvast? Het antwoord op die vraag is eenvoudig: glasvezel. Zakelijk glasvezel is op elke locatie in Nederland te verkrijgen, wat Nederland bijna uniek maakt in de wereld. 

Sneller

Omdat we in het dagelijkse contact met onze klanten merken dat de snelheid van het internet van wezenlijk belang is voor de dienstverlening aan hun klanten, leveren wij nu ook internet via glasvezel in samenwerking met een gerenommeerde partner. Zo kunnen we u als klant nog meer helpen uw digitale ambities te realiseren. 

Hoe het werkt 

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke prijs voor glasvezel, zowel voor de eenmalige aansluitkosten als de maandelijkse kosten. De eenmalige aansluitkosten worden voor het grootste deel bepaald door de locatie van uw pand ten opzichte van de in de buurt aanwezige infrastructuur. De maandelijkse kosten voor het abonnement hangen af van de regio waarin u zich bevindt.

Wij kunnen u binnen een werkdag uitsluitsel geven over de mogelijkheden en kosten, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Een investering in een glasvezelaansluiting is een investering in de toekomst van uw bedrijf. Nooit meer last van trage verbindingen, u kunt uw snelheid bijna eindeloos upgraden.
 
Wilt u meer weten wat internet via glasvezel voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met onze afdeling ICTS via icts@rovecom.nl of bel 0528-223535.
 
 
« Terug naar het nieuwsoverzicht
Samenwerkingsverbanden: