Collega Martine vertelt

 

  Naam: Martine Boer
Werkzaam bij Rovecom Terra sinds: 1 juli 2001
Opleiding: HAS CAH Dronten Veehouderij
Groep: Werkzaam bij Rovecom Terra B.V.
Functie: Coördinator en lid van het kernteam  

"Werken bij Rovecom Terra verveelt nooit, zelfs niet na meer dan 20 jaar. Binnen die periode heb ik meerdere functies gehad, eerst bij de activiteit Agri Kennissystemen en de laatste 13 jaar bij de activiteit Loonwerk. Begonnen als supportmedewerker vertegenwoordig ik nu als coördinator en als lid van het kernteam van Rovecom Terra. Ik kan je wel zeggen dat geen dag hetzelfde is.

Spin in het web

Als coördinator ben ik bij Rovecom Terra het spin in het web. Alle externe en interne lijnen lopen via ons. De accountmanagers komen bij ons met vragen en wensen, de ontwikkelaars vragen om input om de software aan te laten sluiten op de klantwensen en onze klanten bestoken ons dagelijks met wensen en vragen over de plannings- en mesttransportsoftware. Prikkels van alle kanten, zie dan je hoofd maar eens cool te houden en de juiste prioritering te stellen. Tegelijkertijd moeten we voorkomen dat we uit het oog verliezen waar we met onze softwarepakketten naartoe willen en of de wensen in die lijn passen.

Gezamenlijke doel

Dat brengt een heleboel verantwoordelijkheid met zich mee, voor het hele team. Want dit hoef ik gelukkig niet allemaal alleen te doen. Het is een gezellig team, dat altijd bereid is elkaar te helpen. Ons gezamenlijke doel is mee te denken met klanten, problemen te zien als uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen in de gaten te houden en toe te passen binnen onze pakketten. Op die manier proberen wij onze klant zo tevreden mogelijk te houden. En heel eerlijk, de ene keer lukt dat beter dan de andere keer. Helaas kunnen we niet altijd een 10 scoren, maar we gaan toch minimaal voor een 8,5!"

 

Groet,

Martine Boer

Rovecom Terra

 

 

Samenwerkingsverbanden: