Klant aan het woord: Loonbedrijf B. Scheper B.V.

Familiebedrijf B. Scheper B.V. levert de agrariƫr en particulier een totaalpakket aan agrarische diensten, van grondbewerking tot mesthandel en van zaaien tot oogsten. Rovecom sprak met Marjanne Scheper, bedrijfsleidster van het agrarische loonbedrijf.
Bschepersbv_news_detail


Waar liep je voorheen tegen aan en hoe is dat opgelost?
"We kwamen te weinig toe aan het updaten van onze foto’s en teksten op onze website. Hier gaat kostbare tijd in zitten en daarnaast ontbreekt het bij ons aan kennis en handigheid hierin. Toen Rovecom kwam met het idee om de service van ons over te nemen, waren we direct enthousiast. Nu leveren we alleen nieuwe foto’s aan en zorgt Rovecom ervoor dat onze website te allen tijde up to date is." 

Waarom heb je voor Rovecom hebt gekozen?
"Net als ieder ander bedrijf willen we graag meegaan met de tijd, maar hebben we te weinig kennis en eigen ideeën wat betreft de website. Rovecom biedt kennis van de agrarische branche, service en professionaliteit. Voor ons was de keuze snel gemaakt. Omdat we al met Rovecom samenwerken, weten we dat Rovecom ons als bedrijf aanvult met haar aanpak." 

Wat maakt Rovecom uniek in jullie branche?
"Voor ons zijn dat alle punten bij elkaar samen: ze hebben kennis van de branche, bieden goede service door middel van een helpdesk en intensief contact. Uniek en origineel zijn ook de ideeën die ze voorstellen. Daarnaast bieden ze je als bedrijf een totaalplaatje, waardoor je op één adres alles onder kan brengen (website, boekhoudpakket, MiMIS)."

Ga naar de website van B. Scheper B.V. 

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Samenwerkingsverbanden: