In de wolken tijdens de BCDD

Op 8 en 9 april zal de TT-hal in Assen bedrijven de kans geven uitgebreid te kunnen netwerken en zaken te doen. Het biedt volop ruimte aan bedrijven om geïnspireerd te raken en kansen te genereren voor verdere groei.
Logo_news_detail

Wat?

Met ruim 10.000 bezoekers en een groot aanbod van deelnemende branches is de BCDD een beurs waar Rovecom graag bij wil zijn. Het betreft een plek waar zakelijk Drenthe kan praten, luisteren, leren en bewonderen. Ook dit jaar presenteren wij onszelf als onderdeel van netwerkplein ‘Plein Hoogeveen’. Een plein met verschillende enthousiaste Hoogeveense ondernemers die geloven dat door samenwerken de individuele marktpositie wordt versterkt. Plein Hoogeveen maakt het mogelijk zakenrelaties te betrekken bij direct contact, om te genieten van een hapje en een drankje en om te laten zien waar u als bedrijf trots op bent.

Verrassend
In de voorbereiding is Rovecom druk bezig om zich zo goed mogelijk te kunnen presenteren. Immers, je wilt een visitekaartje afgeven dat bijblijft en positieve gevolgen heeft. Juist deze beurs maakt het mogelijk (toekomstige) zakenrelaties eens op een andere, verrassende, manier te benaderen. Wij durven in ieder geval te zeggen dat onze aanwezigheid het de moeite waard maakt een bezoek te brengen aan de TT-hal.

Wanneer?

Dinsdag 8 april: 14:00-22.00 uur
Woensdag 9 april 12.00-22.00 uur

Waar?

De Bedrijven Contactdagen Drenthe wordt georganiseerd in de TT Hall in Assen.

Adres
TT Hall
De Haar 11
9405 TE Assen

Kijk voor meer informatie op www.tt-hall.nl

Route


Bent u enthousiast en/of nieuwsgierig geworden? Meer informatie en een entreebewijs vindt u op www.bcdd.nl. Ga naar www.plein-hoogeveen.nl voor meer informatie over Plein Hoogeveen. Wij schudden u graag de hand tijdens de 25e editie van de Bedrijven Contactdagen!

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Samenwerkingsverbanden: