Rovecom Internetdagen

Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan de inhoud van de volgende Rovecom Internetdagen, gehouden op 5 en 6 februari 2014. Om u vast een beetje warm te maken geven wij graag een verslag van de Rovecom Internetdagen van het afgelopen jaar.

De afgelopen Rovecom Internetdagen boden een diversiteit aan onderdelen. Maar liefst 5 onderwerpen werden aangeboden en op inschrijving werden de verschillende seminars bezocht.

Cloud computing

Wat is het precies? Wat zijn de voordelen? Hoe staat cloud ten opzichte van de huidige kantoorautomatisering? Allemaal vragen die aan bod zijn gekomen tijdens deze boeiende presentatie over cloud computing. Alle bezoekers waren na afloop behoorlijk in de wolken!


Internetmarketing

Uw website is misschien wel uw grootste internetmarketinginstrument. Met onze site-clinic hebben wij de websites van de bezoekers onder de loep genomen om daar alles uit te halen wat er in zit op het gebied van internetmarketing.


Twitter

Hashtag, retweet, DM, Tweeps, followers... Volgt u het nog? Tijdens de Beginnerscursus Twitter zijn al deze begrippen en de beginselen van Twitter uitgelegd. Natuurlijk is ook verteld waarom u met uw bedrijf op Twitter te vinden moet zijn. Op dit moment is zeker de helft van de bezoekers nog actief op Twitter.


Design, wat nu?

Een mooi design voor je website is natuurlijk wat iedere ondernemer wil en is vrij makkelijk te realiseren. Maar past het design ook bij de wens van de bezoeker? Wat is de invloed van tablets en smartphones op uw webdesign? Vragen die in deze presentatie beantwoord zijn. Maar ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdesign zijn tijdens deze boeiende sessie besproken.


Trending topics

What's hot en what's not? De nieuwste trends op het gebied van internet. Wel of geen apps, hoe werkt een QR-code precies, waar gebruik ik zo'n code voor en meer trending topics uit de markt. De bezoekers van deze workshop zijn weer helemaal geüpdatet.


WebToolKit Helpdesk

Natuurlijk is ook ons CMS de 'WebtToolKit' aan bod geweest. Onze helpdesk was aanwezig om alle gebruikersvragen ter plekke te beantwoorden en eventuele problemen direct op te lossen. Hier is zowel voor, tijdens als na de workshops gretig gebruik van gemaakt. 

Wij kijken alweer uit naar de volgende Rovecom Internetdagen. Wij doen ons best er weer een paar mooie en informatieve dagen van te maken. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en het programma. Wilt u zich nu alvast aanmelden en daarmee verzekerd zijn van deelname? Dan kunt u zich nu alvast aanmelden door ons een e-mail te sturen waarin in aangeeft deel te willen nemen.

auteur: Kim de Jong
« Terug naar het nieuwsoverzicht
Samenwerkingsverbanden: