Drukkerij Reclameland


Reclameland BV is een internationale drukkerij met websites in Nederland, België, Duitsland en Groot Brittannië. Het trafficcentrum staat in Roden. Vanaf deze locatie worden alle orders gedrukt en vragen beantwoord. 
Reclameland


Visma

Visma Partner


De orders van Drukkerij Reclameland worden in een maatwerkpakket verwerkt. De koppeling tussen het maatwerkpakket en het vorige financiële pakket was niet efficiënt. Tevens waren een aantal processen bewerkelijk opgelost en was men op zoek naar een oplossing die op Apple iMac kon draaien. Via Visma is Drukkerij Reclameland bij ons, als Visma Partner Noord Nederland, terecht gekomen.

AccountView


Aan de hand van een uitgebreid gesprek, waarin de wensen en eisen uiteen zijn gezet, hebben wij Drukkerij Reclameland geadviseerd te kiezen voor AccountView als opvolger van het vorige financiële pakket. AccountView sloot goed aan omdat de oplossingen van bijvoorbeeld automatische betalingen flinke tijdswinst opleverde en koppelingen met AccountView goed te realiseren zijn. Vervolgens hebben wij de koppeling ingericht en, samen met de collega’s van ICT-diensten, gezorgd voor een goede installatie in de Mac-omgeving.
Klok

Tijdwinst


Het nieuwe pakket levert veelt tijdwinst op en geeft een beter inzicht in de resultaten. Reclameland merkt dat AccountView, in combinatie met het automatiseren van het betalingsverkeer, positief bijdraagt aan hun bedrijfsrendement. Ook valt op dat het vlot kunnen wisselen tussen de verschillende administraties tijd bespaart ten opzichte van het vorige programma. Als Solution Center zorgen wij dat Drukkerij Reclameland altijd op de hoogte is en blijft van de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van AccountView.
Samenwerkingsverbanden: