Collega Alex vertelt

 

  Naam: Alex Arends
Werkzaam bij Rovecom sinds: 1 februari 2015
Opleiding: Agrarische Hogeschool
Afdeling: Klantrelatie & Advies Loonwerk
Functie: Implementatie & Advies

 

"Toen ik drie jaar geleden begon bij Rovecom, was het mijn voornaamste taak onze klanten telefonische support te bieden bij vragen over de software. Vanaf het moment dat ik de softwareprogramma’s goed onder de knie had, werd mijn takenpakket al snel uitgebreid met implementatie van de software bij de verschillende loonbedrijven op kantoor. Uiteraard komt daar ook een stuk persoonlijke begeleiding bij kijken. Onze software is niet ingewikkeld, maar wel heel divers. Om daar als loonbedrijf optimaal gebruik van te kunnen maken, is die extra training wel nodig.

Testen van software

Als ik niet bij de loonbedrijven aan tafel zit, ben ik op kantoor bezig met het testen van de software en eventuele nieuwe modules. Deze bevindingen koppel ik vervolgens weer terug aan mijn collega’s van ontwikkeling. Ook houd ik mij bezig met het vertalen van klantwensen naar nieuwe mogelijkheden in het programma. Iedere dag is anders, mede door de afwisseling van de vragen die ik dagelijks telefonisch of per mail te verwerken krijg over de pakketten die ik ondersteun. Daarnaast vind ik de combinatie tussen het werk op het loonbedrijf en de werkzaamheden op kantoor erg leuk.

Waarom Rovecom? Het is een platte organisatie en dat past bij mij. Er is altijd tijd en ruimte voor eigen inbreng en dat past gewoon heel goed bij mij."

 

Groet,

Alex Arends
Implementatie & Advies Loonwerk

Rovecom Agri&Food

 

 

Samenwerkingsverbanden: