Voordelen voor de accountant

De nieuwe release van Accountview - versie 9.6 - is beschikbaar. Ook in deze versie veel nieuwe mogelijkheden voor de accountant.
Account-png_groot_news_detail

 

Financial Overview
Via het dashboard van Financial Overview kan uw klant eenvoudig meekijken. Omdat de gegevens van Financial Overview zich in de cloud bevinden zijn ze zowel voor u, als voor uw klant, op elk moment beschikbaar. Hierdoor wordt aan het samenwerken op afstand meer inhoud gegeven. Finanical Overview is interactief en geeft de klant de vrijheid om de presentatie van de cijfers zelf aan te passen en naar eigen inzicht te wijzigen.

De accountant kan onder andere een balans en winst- & verliesrekening over een afgesloten periode presenteren. Er zijn daarnaast ook grafieken voor omzet, kosten en winsten beschikbaar. Bovendien kunnen rapporten over de resultatenrekening en de balans gemaakt worden. Cijfers worden op deze manier inzichtelijk gemaakt en geven de ondernemer snel een overzichtelijk beeld van de afgesloten periodes.


Btw- en ICP-aangiften
Met Visma.net AutoReport kunt u eenvoudig btw- & ICP-aangiften versturen. Het is niet meer nodig om een PKIoverheid certificaat aan te schaffen, dat heeft Visma voor u gedaan. U hoeft nooit meer te denken aan uw jaarlijkse verlenging en de besparing loopt als snel op tussen de  € 450,- en € 600,-.

Direct regelen of nog vragen?

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Samenwerkingsverbanden: