Rovecom timmert verder aan de weg

Rovecom bestaat dit jaar 20 jaar en in die 20 jaar hebben we op veel terreinen expertise opgebouwd. Zo breed en divers, dat de kans bestaat dat u niet precies weet wat we allemaal doen. Daar gaat verandering in komen.
Krijt_news_detail

Ik ben namelijk trots op onze veelzijdigheid. Trots op ons aanbod van producten en vormen van dienstverlening binnen uiteenlopende branches. Met heldere communicatie – op diverse manieren – maak ik u daarom graag nieuwsgierig naar al onze expertises, zodat u weet waarvoor u ons kunt inschakelen.
 
Als onderdeel van deze heldere communicatie, hebben we besloten om per 1 mei onze bv-structuur aan te passen. Dat betekent dat u niet meer te maken hebt met Rovecom bv of met Rovecom ICT bv.
 
Per 1 mei 2016 opereert Rovecom vanuit de volgende bv’s:

Rovecom Agri&Food bv
Met Rovecom Agri&Food bv kiezen wij ervoor onze activiteiten in de voedsel-productieketen sterker te profileren. Producten als VoerExpert en MelkveeExpert en concepten als Feedm dragen bij aan een duurzamer wereldvoedselvoorziening. WerkExpert, MiMIS, TIS, eVDM en Agroboekhouden zijn branchespecifieke applicaties, die het leven makkelijker maken op het gebied van planning en administratie.

Rovecom OpMaat bv
De missie van Rovecom OpMaat is het verbeteren van bedrijfsprocessen door het toepassen van slimme en op maat gemaakte automatiseringsoplossingen. Denk aan portalen, bestelsystemen en adviesapplicaties, al dan niet in app-vorm. Allemaal online projecten, op maat gemaakt en bedoeld om processen binnen het bedrijf (of keten) slimmer in te richten.

Rovecom Zakelijk bv
De specialisten bij Rovecom Zakelijk snappen hoe je geld kunt verdienen met behulp van de juiste financiële software, internetoplossingen en ICT-diensten. Wij maken succesvolle Magento-webshops en professionele Wordpress-websites. Daarnaast leveren wij betrouwbare cloud-oplossingen en slimme bedrijfssoftware.

We gaan iedere bv - met zijn eigen unieke producten en vormen van dienstverlening - binnenkort nader aan u voorstellen. Op deze manier krijgt u een beter overzicht en kunt u aan de hand van voorbeelden uit de praktijk bepalen of bepaalde diensten bij uw organisatie passen.

Voor u als klant houdt de structuurwijziging niet meer in, dan een naamswijziging op de factuur en eventueel een aangepast IBAN-nummer. U behoudt uw vaste contactpersoon en ook de contactgegevens worden niet aangepast. De nieuwe nummers van de bv's vindt u op deze pagina.
 
Heeft u nog vragen ten aanzien van dit bericht, dan kunt u uiteraard contact met mij opnemen via 0528 22 35 35 of stuur een e-mail naar info@rovecom.nl.
 
Met vriendelijke groet,

George de Roo
Directeur Rovecom Holding B.V.
« Terug naar het nieuwsoverzicht
Samenwerkingsverbanden: