Rovecom breidt cloud-diensten uit

Rovecom brengt schaalbare cloud-oplossingen naar de Noordelijke provincies door een samenwerking aan te gaan met Uniserver uit Alkmaar.
Banner_nieuwsbrief_zakelijk_mei_news_detail

Rovecom, webbureau en softwarebedrijf, spreidt haar vleugels en tilt haar bestaande cloud-oplossingen naar een hoger niveau. Door de samenwerking met Uniserver, een van de pioniers op het gebied van cloud-diensten, krijgt ook het MKB+ in het Noorden van Nederland nu een sterspelercombinatie binnen handbereik. Met alle voordelen van dien: aansluiting op de laatste technologische IT-innovaties, flexibele ‘as a Service’-oplossingen, plus de beste begeleiding om de switch te maken naar virtueel. En dus om meer data te kunnen verwerken, maar ook om straks verlost te zijn van loodzware, inflexibele en kostenintensieve IT-infrastructuren.

George de Roo, CEO en eigenaar van Rovecom: “Wij zien dat er bij bedrijven een steeds grotere vraag naar flexibel werken is. Daarnaast worden steeds slimmere ICT-systemen ingezet, waardoor er meer en grotere datastromen ontstaan, ‘Big Data’. Om al deze data toegankelijk te maken, voorzien wij het regionale MKB al jaren van cloud-oplossingen. Om de exponentiele groei van data verder te faciliteren en ook bedrijven vanaf 100 medewerkers te bedienen, zochten wij een partner die deze data kan huisvesten. Onze cliënten willen flexibiliteit en snel kunnen schakelen. Dan is de cloud ideaal. We creëren nu immers de mogelijkheid om servers flexibel af te nemen. Je betaalt gewoon voor wat je nodig hebt. Het is schaalbaar en je kunt de virtuele machines op maand- of zelfs dagbasis aanmaken en weer switchen. De kwaliteit en continuïteit die Uniserver biedt is die van de koploper, en qua bedrijfscultuur staan ze het dichtst bij onze eigen mentaliteit: kwaliteit leveren met de no-nonsense houding die past bij een leverancier uit Noord Nederland."

Hugo van Diepen, medeoprichter en Commercieel Directeur van Uniserver: “Rovecom is een  vooruitstrevend bedrijf uit het Noorden dat ons inziens voortreffelijk inspeelt op het oplossen van complexe vraagstukken vanuit de markt. Natuurlijk helpen we hen graag bij hun zoektocht naar de juiste oplossingen voor hun klanten. En doordat we kennis gaan uitwisselen, leren ons beider bedrijven de behoeften van hun klanten nog sneller te vertalen naar slim fit en tailor made. Lees: kostenefficiënte functionaliteit. Het gaat ons erom Nederland de switch te laten maken naar virtualisatie. Pay-per-use, waarbij je niet zelf investeert en pas gaat betalen op het moment dat je ook echt gaat bouwen. Flexibel resources afnemen in blokken maakt het voor het MKB natuurlijk veel aantrekkelijker om verder te experimenteren met analytics, mobility en social media.

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Samenwerkingsverbanden: