Reserveren van Windows 10: waarom wij dit afraden

Gebruikt u Windows 7 of 8? Dan kan het zijn dat u een bericht ontvangen heeft met de melding dat u gratis Windows 10 kunt reserveren en installeren.
Windows_10_news_detail

Windows 7 en 8

Gebruikers van Windows 7 en 8 krijgen een pop-up-melding van Microsoft met daarin de mogelijkheid om Windows 10 gratis te kunnen reserveren en uiteindelijk te installeren. De upgrade wordt op 29 juli door Microsoft aangeboden.

We zijn erg benieuwd naar het uiteindelijke product, maar we kunnen helaas niet garanderen dat alle bestaande software goed werkt met de upgrade. Ook is er niet de garantie dat de automatische upgrade in bedrijfsnetwerken helemaal goed verloopt. 

Afwachten

Nadat windows 10 is uitgebracht, is ons advies om eerst te controleren of de software en hardware geschikt is voor Windows 10. Stel de upgrade uit bij onzekerheid en neem contact met ons op voor meer informatie. De ondersteuning door Microsoft van Windows 7 en hoger verdwijnt niet, dus is er in de meeste gevallen geen noodzakelijke reden om de upgrade uit te voeren.

Een goed werkende PC is belangrijker dan het uitproberen van een nieuw besturingssysteem, hoe interessant dit ook kan klinken. 

Neem voor meer vragen contact met ons op.

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Samenwerkingsverbanden: