Training op locatie

WerkExpert

Voor iedereen die graag op een persoonlijke manier meer wil leren over WerkExpert. Vooraf wordt de versie van WerkExpert gecontroleerd en eventueel geupdatet. Tijdens de training krijgt u een analyse van de huidige situatie/werkwijze gecombineerd met aanwijzingen en tips & trucs. U leert informatie opvragen in WerkExpert en verder is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Aan het eind van de training werkt u met de meest recente versie van WerkExpert, volgens de voor uw bedrijf meest efficiënte werkwijze. U weet welke mogelijkheden WerkExpert heeft en krijgt u antwoord op al uw vragen rondom het werken met WerkExpert. Als laatste zijn de instellingen van de hardware (computer en printers), die te maken hebben met onze programma’s, nagekeken en indien nodig opgeschoond.

VoerExpert

Meer rendement met behulp van VoerExpert
Nieuwe gebruiker van VoerExpert? Of redelijk thuis in het programma, maar graag alle ins en outs leren kennen? Dat kan!
Zowel voor beginnende gebruikers van VoerExpert, als voor gevorderden organiseren we een training waarin u stap voor stap meer leert over het programma VoerExpert.

Lees meer

AccountView

Voor iedereen die graag op een persoonlijke manier meer wil leren over AccountView. Vooraf wordt de versie van AccountView gecontroleerd en eventueel geupdatet. Tijdens de training krijgt u een analyse van de huidige situatie/werkwijze gecombineerd met aanwijzingen en tips & trucs. U leert informatie opvragen in AccountView en verder is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Aan het eind van de training werkt u met de meest recente versie van AccountView, volgens de voor uw bedrijf meest efficiënte werkwijze. U weet welke mogelijkheden AccountView heeft en krijgt u antwoord op al uw vragen rondom het werken met AccountView. Als laatste zijn de instellingen van de hardware (computer en printers), die te maken hebben met onze programma’s, nagekeken en indien nodig opgeschoond.

Samenwerkingsverbanden: