Academie


In beweging ben je als je groeit, als je ontwikkelingen meemaakt, als er vooruitgang geboekt wordt. Dat is precies wat wij met de Rovecom Academie willen veroorzaken. Groei, ontwikkeling en vooruitgang.

Wij bieden verschillende on- en offline trainingen en cursussen aan om u nieuwe dingen te leren, ervaringen te delen en een optimaal gebruikersgemak te creëren. Onze ervaren adviseurs nemen u graag mee in hun wereld.

→ Training op locatie

De training op locatie is, zoals het woord al doet vermoeden, op een door u uitgekozen locatie. Dit kan bij ons of bij u op kantoor. Soms kan verandering van omgeving de nodige inspiratie geven, kies daarom eens voor een geheel andere locatie. Deze trainingen zijn bedoeld voor het klassikaal trainen van grote groepen. Een persoonlijke aanpak en voldoende ruimte voor interactie zijn de uitgangspunten van de training op locatie.

Wilt u één van onze trainers inhuren voor het geven van een training op locatie? Bekijk ons aanbod van trainingen op locatie of neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

→ Webtrainingen

Een webtraining is een gerichte training over een door u uitgekozen onderwerp, welke via het web wordt georganiseerd. In een groep van maximaal 7 deelnemers leert u van onze ervaren trainer alles over een specifiek onderwerp. Het grote voordeel van een webtraining is dat u gewoon vanaf uw werkplek de training kunt volgen. Geen lange reistijden, maar inloggen via uw eigen PC of laptop. De grootte van de groep maakt het mogelijk een persoonlijke, interactieve en zeer inhoudelijke training te geven.

Bekijk ons aanbod van webtrainingen en meld u vandaag nog aan.

→ Webinars

Een webinar is een samentrekking van seminar en web. Een webinar is een online variant op een seminar, alleen te volgen via internet. Tijdens een webinar geven wij algemene informatie over het door u uitgekozen onderwerp, ter verbetering van de gebruikerservaring. Het webinar is gratis en duurt ongeveer 30 minuten.

Bekijk ons aanbod van webinars en meld u vandaag nog aan.

Samenwerkingsverbanden: