Probroed & Sloot


Probroed & Sloot is een onafhankelijke leverancier van eendagskuikens voor de vleeskuikenhouderij.Samen met onze zelfstandige vermeerderaars en ruim 100 medewerkers produceren zij ruim 4 miljoen eendags-en Broodskuikens per week. Probroed & Sloot beschikt over drie ultramoderne broederijen (Team Groenlo, Team Meppel en Team Langenboom) en heeft een leidende marktpositie in Nederland en Duitsland.

Efficiency met ERP


Probroed & Sloot heeft ons uitgedaagd met een vraagstuk waarin wij met hen op zoek zijn gegaan naar een oplossing voor het zo efficiënt mogelijk inzetten van hun productiemiddelen, waarbij de capaciteit, voorraadbeheersing en planning een belangrijke rol moeten spelen.
Probroed
Prokip

Geïntegreerd ERP-systeem


Door middel van overleg en samenwerking met Probroed & Sloot, is een ERP-systeem ontwikkeld, genaamd Pro-K-I-P. Een volledig geïntegreerd systeem voorzien van CRM, financiële administratie, planning en beheer van het broederijproces in meerdere vestigingen. Als adviseur hebben wij een praktische opzet van de applicatie neergezet, die door onze eigen softwareontwikkelaars is uitgevoerd.


Daagt u ons uit? Neem contact met ons op voor een afspraak met een van onze adviseurs.Samenwerkingsverbanden: