De Samenwerking

Bestellen via een app


Het gebruik van apps binnen het bedrijfsleven neemt steeds grotere vormen aan. Niet alleen de grote bedrijven, maar ook het MKB, sportclubs, verenigingen en andere instellingen werken met een app, ter verbetering van de bedrijfsprocessen en de online dienstverlening. Zo hebben wij voor De Samenwerking een bestelapp gemaakt.

Service en efficiency


Via deze app kunnen klanten van De Samenwerking eenvoudig en snel voer bestellen. Door middel van een persoonlijke inlog worden alleen de artikelen getoond die voor de klant van belang zijn. Hierdoor kan hij nooit de verkeerde bestelling plaatsen. De app is gekoppeld aan het interne orderverwerkingssysteem (backoffice) van De Samenwerking. Hiermee wordt extra service geleverd aan de klant en heeft De Samenwerking een efficiencyslag gemaakt.

App voor u?


Met deze app zijn zowel de afnemer als De Samenwerking enorm geholpen, door de mogelijkheid snel voer te kunnen bestellen, op iedere plek en op ieder tijdstip, en deze efficiënt te verwerken. Onze adviseurs gaan graag een keer met u in gesprek, om te bekijken hoe een app uw online dienstverlening kan verbeteren of kan bijdragen aan verbeterde bedrijfsprocessen. Vertel ons wat uw wensen zijn.
Samenwerkingsverbanden: