A. van Dommelen Transport

TIS in de praktijk


A. van Dommelen Transport transporteert en handelt in zowel vloeibare- als vaste mest in binnen- en buitenland. Tevens vindt er transport plaats van diverse andere agrarische producten en varkens.

Planningsmodule


A. van Dommelen Transport werkt sinds 2003 met het Minas Mest Informatiesysteem. In 2003 is een start gemaakt met het basispakket. Vervolgens is het pakket om de paar jaar uitgebreid met extra modules en mogelijkheden, zoals koppelingen met AGR-GPS die op vrachtwagens zitten bij de monsterapparaten. Met de aanschaf van de planningsmodule beschikt Van Dommelen nu over een volledig Transport informatie systeem (TIS).
GPS


Dommelen

Enthousiast


Tijdens onze jaarlijks terugkerende loonwerkdagen werd de interesse voor de planningsmodule gewekt. De demonstratie heeft de planners van A. van Dommelen Transport enthousiast gemaakt. Na telefonisch overleg en enkele implementatiebezoeken is de module in gebruik genomen. Voor Van Dommelen Transport is het belangrijke voordeel van de planningsmodule dat de chauffeurs nu alle informatie paraat hebben op de dagelijkse ritstaat. Daardoor wordt het aantal fouten tot een minimum beperkt bij het invoeren van de klantgegevens met laden en lossen.

Juiste informatie


Een ander groot voordeel van TIS is dat alle transporten die buiten Minas vallen, ook in het MiMIS-programma kunnen worden opgenomen. Dit is voor Van Dommelen Transport belangrijk omdat zij ook in het buitenland mest vervoeren. Alle gereden vrachten staan nu in één programma, wat het overzicht completer en efficiënter maakt.
Samenwerkingsverbanden: