Niquell


Monique Huizenga vormt de spil van Niquell. Samen met Myrthe Strijker organiseren en begeleiden zij verschillende evenementen. Als organisatiebureau staan zij voor het leggen van verbindingen en verzamelen zij de juiste mensen om zich heen, zodat er een perfect evenement ontstaat.

 

Niquell

Cloud computing


Monique en Myrthe zijn veel onderweg. Van evenement naar afspraak en weer terug naar kantoor. Belangrijk is dat ze allebei te allen tijde over al hun documenten, agenda’s en e-mail kunnen beschikken. Het moet mogelijk gemaakt worden op iedere plek de laptop open te klappen om te kunnen werken. Cloud computing is de oplossing voor Niquell.

Shared cloud


Wij hebben Niquell kennis laten maken met onze shared cloud. Deze oplossing is speciaal bedoeld voor startende- en kleine ondernemingen, die geen behoefte hebben aan de huur van een volledige server, maar een stukje ruimte willen reserveren op een bestaande server. Deze server wordt gedeeld met meerdere ondernemers, waardoor de kosten ook worden verdeeld. Ieder stukje op deze shared server is beveiligd en alleen toegankelijk voor diegene die daar toestemming voor hebben gekregen.

Nu Niquell in de shared cloud zit, kunnen zowel Monique als Myrthe altijd en op iedere plek beschikken over de eigen documenten op laptop, tablet en telefoon. Een shared cloud is ideaal voor bedrijven met een omvang van 1-15 medewerkers.

Cloud
Samenwerkingsverbanden: