IT-services


Samen op zoek naar de beste IT-oplossing

Iedere onderneming heeft belang bij passende IT-diensten. Dat is logisch. Dat jij je niet dagelijks bezighoudt met het vraagstuk wat passend is voor jouw onderneming, is ook logisch. Dat jouw IT-infrastructuur vervolgens niet optimaal is ingericht, vinden wij minder logisch. Gelukkig zijn wij er om jou hierbij te helpen.

kantoorautomatisering

 

 

Wat wij doen


Wij ontzorgen. Of nemen uit handen. Welke term je er ook aan wilt geven, jij hoeft je in ieder geval nooit meer druk te maken over jouw IT-diensten. Wij regelen schaalbare cloudoplossingen in onze eigen Nederlandse cloud-omgeving en verzorgen het complete beheer van jouw netwerk, systemen en werkplekken. Waarbij jouw data minstens zo goed beveiligd is als het goud in Fort Knox.

Kantoor telefoon

Hoe wij het doen


Onze adviseurs en specialisten ondersteunen jou vanuit ons eigen fort. Met persoonlijke begeleiding, van begin tot eind en zelfs nog daarna. Met directe lijnen naar onze telefonische servicedesk en 24/7 de mogelijkheid je vraag te stellen via onze online servicedesk. En zelfs de mogelijkheid tot je eigen ‘mannetje’ met verhoogde bereikbaarheid.

Ben je al overtuigd? Neem contact met ons op en wij horen graag wat je wensen zijn.

 

Op maat


Overzichtelijke abonnementen of toch liever een eenmalige investering? Het kan allemaal. Samen met jou gaan wij op zoek naar de beste oplossing en richten deze vervolgens op maat in. Wij regelen het voor jou.

 

Samenwerkingsverbanden: