Rovecom Zakelijk


"Jouw partner op het gebied van IT-diensten en bedrijfssoftware."

 

Betere prestaties leveren en meer gemak op kantoor ervaren. Klinkt goed, maar hoe bereik je dat? Met onze unieke combinatie van het (her)inrichten van een veilige en betrouwbare IT-infrastructuur enerzijds en het onder de loep nemen van bestaande financiële bedrijfsprocessen anderzijds.

 

Onze expertisen


Van cloudoplossingen tot financiële dashboards. Van advies tot implementatie. Maak kennis met onze dienstverlening.

 
 

 

Nuchter en betrokken


Van cloudoplossingen tot financiële dashboards. Van advies tot implementatie. Onze nuchtere, betrokken adviseurs weten wat jij nodig hebt en wat niet. Uit ervaring weten wij dat ondernemers hun tijd liever aan andere zaken besteden dan aan software en IT. Daarom doen wij er alles aan om jouw bedrijfsvraagstuk over te nemen en op te lossen. Zo houd jij tijd over om te investeren in andere zaken.

 

ISO 27001 gecertificeerd


Wij zijn altijd in beweging. Zo wilden wij ook na de ingang van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) in 2018, net dat stapje extra doen. Daarom zijn wij ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat bevestigt dat wij conform de internationaal opgestelde norm voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen werken. Kortom: je vertrouwelijke gegevens blijven bij ons ook echt vertrouwelijk.

 

Samenwerkingen


Trots zijn wij op de samenwerkingen met onder andere Microsoft, HP, Veeam, Sonicwall, Visma, Accountancy Gemak, Software Gemak, Basecone en Elvy. Hierdoor houden wij onze kennis op peil en maken wij het mogelijk jou de beste ondersteuning te bieden op gebied van IT en bedrijfssoftware.

 

Samenwerkingsverbanden: