Rovecom OpMaat


"Slimme softwareapplicaties voor de agribusiness. Op maat."

 

Bij Rovecom OpMaat maken wij slimme softwareapplicaties voor de agri- en foodsector. Op maat. Het doel van deze slimme softwareapplicaties is het rendement bij jou, jouw klanten, stakeholders of leveranciers te verhogen. Onze slimme softwareapplicaties zijn bedoeld om interne processen te verbeteren, een functionele ondersteuning te bieden tijdens het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden en new business op te zetten.

 

 

Onze expertisen


Bij Rovecom OpMaat kunnen we best veel. Er zijn echter enkele expertisen waarin wij écht uitblinken.

 
 
 
 

 

Nuchtere sparringpartner


Inmiddels hebben wij al meer dan twintig jaar ervaring met het realiseren van agri-softwareprojecten op maat. Wij zijn een nuchtere sparringpartner en komen met sterke analyses, functionele ontwerpen en oplossingen die werken.


Door het intensieve karakter van de projecten is toegewijde ondersteuning noodzakelijk. Met persoonlijk en informeel contact, voorzien wij jou van een maatwerk softwareoplossing met toegevoegde waarde die past bij jou en jouw bedrijfsvoering.

 

ISO 27001 gecertificeerd


Wij zijn altijd in beweging. Zo wilden wij ook na de ingang van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) in 2018, net dat stapje extra doen. Daarom zijn wij ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat bevestigt dat wij conform de internationaal opgestelde norm voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen werken. Kortom: je vertrouwelijke gegevens blijven bij ons ook echt vertrouwelijk.

 

Samenwerkingsverbanden: