Voor voeradviseurs


De theorie vertalen naar de gangbare praktijk. Dit is wat Rovecom voor voeradviseurs inspireert tot het ontwikkelen van de software waarmee wij de agribusiness bedienen. Belangrijk uitgangspunt hierbij is dat de software is bedoeld om de agribusiness te professionaliseren en te digitaliseren. Om waarde toe te voegen aan de sector.

 

 

Onze oplossingen


Wij zijn de makers van dé rantsoenoptimalisatiesoftware voor voeradviseurs waarmee de voeradviseur eenvoudig een advies op maat kan geven. Daarnaast hebben wij een online portaal ontwikkeld om de bedrijfsprestaties te monitoren.

 
 

Voeten in de klei


Bij Rovecom voor voeradviseurs werken mensen die het belang van software voor de sector snappen. We hebben een warm hart voor de belangen van de sector en een kritische blik op de toekomst. Wij hebben daarnaast de overtuiging dat onze Drentse nuchterheid en eerlijkheid ons en onze klanten het verst brengt. Aan deze voeten-in-de-klei-houding hechten wij dan ook veel waarde.

Voordelen


  • Wij verpakken kennis in standaard adviessoftware die bedrijfsspecifiek is in te zetten.
  • Heldere grafische weergaven maken het makkelijk het advies samen met uw klant op te stellen.
  • Al onze producten zijn gebruiksvriendelijk en efficiënt, doordat benodigde data automatisch worden ingelezen.
  • Rantsoenberekening gebaseerd op wetenschappelijke modellen zorgen voor betrouwbare dierprestaties.
  • U wordt ondersteund door een deskundige servicedeskmedewerker die beschikt over domeinkennis.

Op maat


Wilt u meer, anders of aangepast? Uw eigen modellen geïntegreerd in de software? Geen probleem. Naast onze standaard softwareoplossingen ontwikkelen wij ook maatwerksoftware voor de agribusiness.

 

Samenwerkingsverbanden: