Voor groen, grond en infra


Bij Rovecom Agri&Food voor de groen-, grond- en infrasector zijn wij al jaren bezig met het digitaliseren van deze branche. Het is onze missie het proces van project aannemen tot facturatie zo efficiënt mogelijk te maken, waarbij fouten worden geminimaliseerd en de doorlooptijd wordt verkort. De software die wij hiervoor maken, wordt al jaren binnen de sector gebruikt en staat in de top drie van meest gebruikte softwareprogramma's voor deze branche.

 

 

Onze oplossingen


Wij bieden online en offline oplossingen voor een optimale verwerking van planning en administratie tot facturatie en archivering.

 

Persoonlijk en informeel


De relatie die wij opbouwen met iedere klant is gebaseerd op inhoud. Omdat wij geloven in meerwaarde van de software voor de sector, maar nuchter genoeg zijn om te weten dat niet alles een pasklare oplossing kent, ontdek je pas alle mogelijkheden als je voor de lange termijn met ons meeloopt. Met persoonlijk en informeel contact en het delen van kennis, waarbij wij naast de klant zitten in plaats van ertegenover, voorzien wij de sector van software met toegevoegde waarde.

 

Voordelen


De software die Rovecom Agri&Food voor groen, grond en infra maakt, kent veel voordelen ten opzichte van de Excel-lijsten waarmee veel wordt gewerkt.

  • Vermindering van de kans op fouten.
  • Het gehele bedrijfsproces - van opdracht tot factuur - in één pakket. Dus nooit meer switchen tussen verschillende programma's en werkwijzen.
  • Koppeling mogelijk met uw boekhoudprogramma voor nog meer gemak.
  • Geschikt voor iedere bedrijfssgrootte en eenvoudig uit breiden.
  • De mestregistratie in één systeem en direct digitaal doorgestuurd naar de controlerende instanties.
  • Jarenlang ervaring met de ontwikkeling van branchegerichte software.
  • Ondersteuning door een deskundige servicedeskmedewerker, die beschikt over domeinkennis en weet waar u over praat.

 

Op maat


Wilt u meer, anders of aangepast? Uw eigen administratie geïntegreerd in de software? Geen probleem. Naast onze standaard softwareoplossingen ontwikkelen wij ook maatwerksoftware voor de agribusiness.

 

Samenwerkingsverbanden: