Rovecom Agri&Food


"Met praktische software leveren wij regionaal en mondiaal een bijdrage aan een duurzame en efficiënte agri- en foodsector."

 

Bij Rovecom Agri&Food helpen wij klanten binnen de agribusiness en de groen-, grond- en infrasector met het beter bewaken en monitoren van zijn eigen processen en die van klant. Dat doen wij met behulp van onze monitorings- en rantsoenoptimalisatiesoftware, facturatie- en administratiesystemen, (transport)planningssoftware, mestregistratiesoftware, trainingen en opleidingen en support.

 

Onze expertisen


Rovecom Agri&Food kent twee expertisen, beiden met hun eigen specialismen en klantdomeinen. Maak kennis met Rovecom Agri&Food voor voeradviseurs en Rovecom Agri&Food voor de groen-, grond- en infrasector.

 
 

 

Nuchter en betrokken


Wij hebben de overtuiging dat onze Drentse nuchterheid en eerlijkheid ons, maar ook zeker de klant, het verst brengt. Aan deze voeten-in-de-klei-houding hechten wij dan ook veel waarde. Dat geldt voor iedereen die bij Rovecom Agri&Food werkt. Mensen met enerzijds een warm hart voor de belangen van de sector, anderzijds een kritische blik op de toekomst.

Wij gaan recht op ons doel af en bedenken oplossingen die werken waardoor het werk van onze klant leuker en dus makkelijker gemaakt wordt.

 

ISO 27001 gecertificeerd


Wij zijn altijd in beweging. Zo wilden wij ook na de ingang van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) in 2018, net dat stapje extra doen. Daarom zijn wij ISO 27001 gecertificeerd. Dit certificaat bevestigt dat wij conform de internationaal opgestelde norm voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen werken. Kortom: je vertrouwelijke gegevens blijven bij ons ook echt vertrouwelijk.

 

Samenwerkingsverbanden: