CRM


Buitendienstmedewerkers zijn graag op pad. Een dag binnen staat vaak in het teken van bezoekverslagen uittypen en administratie bijwerken. Niet het leukste werk. Toch zijn deze werkzaamheden belangrijk voor een goede afwikkeling van klantcontacten en administratie. Hoe meer deze werkzaamheden verlicht worden voor de buitendienst, hoe sneller ze weer op pad kunnen.
CRM
Klok

Tijdwinst met CRM


Een CRM-pakket (of relatiebeheersysteem) moet volgens ons direct bijdragen aan het commercieel succes van uw bedrijf. Voor het commerciële proces moet informatie enerzijds snel en eenvoudig vast te leggen zijn. Anderzijds moet u deze informatie ook vlot en overzichtelijk kunnen raadplegen. Bovendien moet de informatie simpel te delen zijn met collega's. Daarom hebben wij KlantExpert ontwikkeld: de directe en zeer capabele Personal Assistent van uw accountmanager.

Focus


Ondanks dat KlantExpert als CRM-systeem geschikt is voor veel bedrijven, heeft niet ieder bedrijf dezelfde wensen. Wij gaan daarom graag met u in gesprek om te achterhalen waar u de focus op wilt leggen. Waar moet een CRM-systeem volgens u aan voldoen voor het neerzetten van een optimale prestatie? Onze adviseurs gaan samen met u aan de slag om uw klantrelaties naar een hoger plan te tillen. Maak kennis met de mogelijkheden van een relatiebeheersysteem dat werkt zoals het zou moeten.
Dartbord
Samenwerkingsverbanden: