Apps


Tegenwoordig gebruikt bijna iedere ondernemer een smartphone of tablet waarmee de zaken onderweg gewoon door kunnen blijven gaan. De appstore's van de verschillende aanbieders stromen vol met handige apps om het de ondernemer en de consument allemaal nog gemakkelijker te maken.
Apps


Playstore App store

Gemak


Een app is een klein programmaatje voor tablet en telefoon, ontwikkeld voor het gemak, de fun, informatievoorziening of andere doeleinden. Het voordeel van een app in het bedrijfsleven, is dat deze vaak één belangrijke functie uit het bedrijfsproces ondersteunt, die veel gebruikt wordt en altijd toegankelijk moet zijn. Veel bedrijven maken inmiddels gebruik van eigen apps. Denk aan grote bedrijven als Albert Heijn, de ANWB of de verschillende banken en verzekeringsmaatschappijen. Maar ook voor kleine bedrijven is een app een goede mogelijkheid de online dienstverlening te verhogen of het werkproces te verbeteren. Wij denken hierover graag met u mee.

Apps ontwikkelen


Als internetontwikkelaar is het maken van een goede app een mooie uitdaging. Door middel van vraag en antwoord moeten wij erachter zien te komen wat de klant wil. Het inzetten van een app, ter verbetering van de klantbeleving, groeit dagelijks. Of het nu gaat om een eenvoudige manier van bestellingen plaatsen, de klantrelatie te voorzien van informatie of het tonen van het productaanbod, met een app helpt u uw relatie of medewerkers op een snelle en eenvoudige manier een stap verder.


Tablet
Samenwerkingsverbanden: