Projecten


Soms is de standaard niet voldoende. Soms weet u wel wat u wilt, maar u weet niet hoe. En heel soms weet u wel hoe, maar niet of het wel mogelijk is. Dat zijn precies de projecten waar wij naar zoeken. Wij maken het onmogelijke mogelijk!

Brainstormen


Neem ons mee in uw wens. Vertel ons waar u behoefte aan heeft, hoe de praktijk er volgens u uit moet zien. Tijdens een brainstorm stappen wij graag in uw wereld om met een oplossing te komen die aansluit bij uw ideeën. Wij luisteren, stellen kritische vragen en adviseren om uiteindelijk aan de slag te kunnen met uw wens.
Brainstorm

Samenwerking


Onze ervaren mensen komen met een op maat gemaakte oplossing, passend bij uw situatie. Natuurlijk gaan wij niet over één nacht ijs. Dit proces neemt tijd in beslag en is gebaseerd op een goede samenwerking. Een samenwerking waarin communicatie en vertrouwen een belangrijke rol speelt. Het opbouwen van een dergelijke relatie is vaak het begin van een goed verloop van het project met een succesvol eindresultaat.

Bouwstenen

Fasering


Ieder project wordt ingedeeld in fases met elk een eigen aanpak en go / no go momenten. Vervolgens wordt de projectorganisatie bepaald en een structuur gemaakt voor de aanpak van iedere fase. Wij putten voordeel uit de mogelijkheid meerdere afdelingen in te zetten. Desondanks behoudt u wel gewoon één en dezelfde contactpersoon. Dat is wel zo overzichtelijk. Natuurlijk worden de randvoorwaarden van tevoren bepaald, u wilt achteraf niet voor verrassingen komen te staan.

Uitdagen
Samenwerkingsverbanden: