Mestadministratie


Met het mestinformatiesysteem MiMIS kunt u alles wat betreft uw mesttransporten in 1 overzichtelijk programma regelen. Van het invoeren en afronden van het Vervoersbewijs Dierlijke Meststoffen (VDM) tot aan het samenstellen van begeleidingsformulieren voor het laboratorium. En van het vastleggen van orders tot aan het plannen van ritten inclusief het voertuig en eventueel de chauffeur. En door elektronische koppelingen met AGR, laboratoria en RVO wordt de handmatige invoer beperkt. Het kan allemaal in MiMIS. 

Foutloze verwerking mestbonnen


Door elektronische koppelingen met AGR, laboratoria en RVO wordt handmatige invoer beperkt. Het resultaat is een snelle en foutloze verwerking van uw mestbonnen. Omdat gegevens vanuit MiMIS doorgezet kunnen worden naar uw facturatieprogramma, maakt dat u met MiMIS een compleet pakket in huis haalt om al uw administratie en registratie in te verwerken.

Koppeling met digitale mestbon voor meer gemak

Door MiMIS te koppelen aan onze digitale mestbon eVDM®, wordt informatie uitgewisseld tussen deze twee programma’s. Chauffeurs openen de digitale mestbonnen op via een app en nadat de chauffeur de bon volledig heeft ingevuld, wordt de digitaal ingevulde bon in MiMIS ingelezen. Dit scheelt aanzienlijk in tijd.

Voordelen MiMIS


  • Eenvoudige en snelle vastlegging van alle gegevens van het Vervoersbewijs Dierlijke Meststoffen.
  • Vooraf klaarzetten van mestbonnen.
  • Koppeling met de AGR-oplossingen van Eijkelkamp, VMA of Data2Track.
  • Koppeling met eVDM® voor een papierloze en snelle afhandeling van de mestadministratie.
  • Efficiënte en betrouwbare uitwisseling van gegevens tussen de schakels in de mestketen.
  • Elektronische gegevensuitwisseling met laboratoria voor snel inzicht in de analyseresultaten.
  • Klanten snel kunnen voorzien van levering- en afnameoverzichten.
Samenwerkingsverbanden: