Planning & administratie


De planning is in veel bedrijven de rode draad waar veel bedrijfsprocessen van afhankelijk zijn. Het plannen van personeel en werkzaamheden is echter een tijdrovende bezigheid en onderhevig aan fouten. Ditzelfde geldt voor de administratieve afhandeling van deze planning. Werken met de juiste software helpt fouten voorkomen, levert tijdswinst op en helpt uw bedrijf in beweging te blijven.


Bol wol

Nauwkeurig en snel


Efficiënte en gestroomlijnde processen, als gevolg van goede software. Het lijkt logisch, maar nog lang niet ieder bedrijf heeft de voordelen van software, ter ondersteuning van de planning en administratie helder voor ogen. Wij zijn bijvoorbeeld uitstekend thuis in de loonwerk- en GWW-sector. Met softwarepakketten als TIS, MiMIS, WerkExpert en Agroboekhouden helpen we u uw planning & administratie snel en nauwkeurig af te handelen.
 

WerkExpert


Loonwerkers en andere bedrijven uit de groen-, grond-, en infrasector zijn niet een bedrijf begonnen om de administratie te doen. Voor het efficient plannen, administreren en factureren hebben wij daarom WerkExpert ontwikkeld. In WerkExpert heeft u altijd een volledig overzicht van uw debiteuren en liquiditeit en ook de facturatie van de uitgevoerde opdrachten kunt u in het softwareprogramma afwikkelen. Tevens kunt u met de digitale werkbon snel en gemakkelijk nieuwe opdrachten naar uw personeel versturen. Het digitale planbord zorgt er daarnaast voor dat plannen nog nooit zo efficiënt is gegaan. Op het plannen van medewerkers en materieel, in combinatie met een efficiënte verwerking van de projectadministratie en facturatie, kan veel tijd en geld worden bespaard. Dat is waar onze ervaren medewerkers iedere dag aan werken, zowel voor als achter de schermen. Oplossingen voor de vraagstukken van morgen.

 
Samenwerkingsverbanden: