ICT-onderzoek


Door de jaren heen heeft u heel wat kantoorautomatisering bij elkaar weten te verzamelen. Uw digitale snelweg begint wat vol te raken. Helaas bent u het overzicht kwijt en het ontbreekt u aan tijd dit zelf allemaal uit te gaan zoeken. Dat vinden wij logisch en daarom bieden wij een aantal mogelijkheden aan uw kantoorautomatisering weer helemaal up to date te maken.
Quickscan

ICT-quick scan


Een ICT-quick scan is een scan van uw netwerk of server. Bij een quick scan zijn er een aantal standaard punten die wij doorlichten en beoordelen. Denk hierbij aan de organisatie van uw:
  • back-up
  • virrusscanner
  • e-mail
  • printers
  • noodstroomvoorziening
Maar ook de werking van uw server wordt in de quick scan doorgelicht, net als visuele problemen van, onder andere, uw bekabeling, switches en software. Al onze bevindingen lichten wij mondeling en in een bezoekverslag toe.


Quickscan computer

ICT-scan


Wanneer een ICT-quick scan niet volstaat, bieden wij ook een uitgebreide versie aan. Met ICT-scan gaan we dieper in op de details en geven een onafhankelijk advies. Ook voorzien we u van tips en trucs die kunnen leiden tot goedkopere oplossingen en een efficiëntere inzet van uw kantoorautomatisering. Wij brengen het volledige netwerk in kaart, waardoor we een goede algemene indruk krijgen. Naast alle punten van de ICT-quick scan controleren wij onder ander ook:
  • de router- en internetconfiguratie
  • de active directory
  • de dHCP en DNS
  • alle werkplekken
In een schriftelijk verslag leggen wij onze bevindingen vast, trekken wij conclusies en doen wij aanbevelingen, met als doel uw kantoorautomatisering beter te stroomlijnen en geld te besparen.

ICT-handboek


Een ICT-handboek maken wij voor iedere klant, zodra wij de gehele ICT-infrastructuur inrichten of overnemen. In dit handboek worden alle punten van de ICT-scan verder behandeld en vastgelegd. Dit handboek vormt de basis om in het geval van een crash of andere ICT-calamiteit snel en adequaat te handelen. Bij iedere oproep wordt dit handboek meegenomen om de huidige situatie zo snel en goed mogelijk te herstellen. Dit handboek is, in combinatie met de expertise van onze medewerkers, uw zekerheid.

Goede kantoorautomatisering is een absolute must om in beweging te kunnen blijven met uw bedrijfsprocessen. Wij adviseren, ondersteunen en nemen over waar nodig. Laat ons weten waar u behoefte aan heeft en wij geven graag een passend advies.Handboek
Samenwerkingsverbanden: