Cloud computing


Cloud computing. Wat is het, wat kan het en is het wat voor mij? Veel actueel gestelde vragen vanuit bedrijven. Cloud computing is dé manier om altijd en overal toegang te hebben tot uw software en te kunnen beschikken over uw gegevens. Ideaal voor bedrijven die het nieuwe werken hebben geïntroduceerd. Met slechts een internetverbinding maakt cloud computing werken op iedere locatie mogelijk. Geen eigen dataopslag en –beheer meer, maar alle gegevens opgeslagen in een extern datacentrum.

Is werken in de cloud veilig


Jazeker! Wij beschikken over een eigen bewaakt datacentrum dat 24/7 wordt gemonitord. Wij dragen zorg voor de nodige updates en reageren proactief ter verbetering van uw cloud beleving. Op deze manier worden risico’s tot een minimum beperkt en staat alle data veilig opgeslagen zonder dat u er omkijken naar heeft. Een ander, zeer belangrijk aspect, voor het waarborgen van de veiligheid van cloud computing, is dat het datacentrum zich in Nederland bevindt en hierdoor onder het Nederlands recht valt. Dit betekent dat uw data ook altijd uw eigendom blijft.
Veilig

Voordelen cloud computing


  • Kostenbesparing. Geen investering in eigen servers en software meer, die onderhouden en geüpdatet moeten worden.
  • Beschikbaarheid. Altijd en overal alle data en applicaties beschikbaar, mits u over een internetverbinding beschikt.
  • Schaalbaarheid. Computerkracht en opslagcapaciteit zijn eenvoudig uit te breiden bij groei en kunnen net zo eenvoudig naar beneden bijgesteld worden, mocht dat wenselijk zijn.
  • Veiligheid. Brand of diefstal zijn geen reden meer voor verlies van uw data, omdat die in ons bewaakte datacentrum staat opgeslagen.
  • Up to date. Altijd de beschikking over de laatste versies van de gebruikte software.
  • Tijdsbesparing. Door uitbesteding van uw ICT.
  • Systeem onafhankelijk. Het is mogelijk om vanaf elke computer (Microsoft OS of Mac OS), iPad/iPhone en Android tablet/telefoon op de cloud omgeving te werken.
Wenst u meer informatie over cloud computing en de voordelen voor uw organisatie? Wij laten u graag kennis maken met de mogelijkheden.
Samenwerkingsverbanden: