Back-up online


Denk jij wel eens na over de gevolgen van verlies van kritische bedrijfsdata? Nee? Daar ben je zeker niet de enige in. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat kleinbedrijven niet dagelijks een back-up maken van hun bedrijfsdata, terwijl uit datzelfde onderzoek blijkt dat voor bijna 95 procent van die bedrijven de bedrijfsdata van vitaal belang is. Hoe is dat voor jou? In hoeverre kun jij verder met de bedrijfsvoering wanneer de bedrijfsdata verloren gaat? Je werknemers kunnen niet meer verder met hun werkzaamheden en diensten worden niet meer geleverd. Bedenk eens hoeveel inkomsten je hierdoor misloopt.
Blue screen
 

Voordelen


Bij Rovecom maken we gebruik van IASO online back-up. IASO is een uiterst efficiënt back-up-systeem. Dankzij slimme verwerking en compressie van de data kan IASO het back-up-volume tot wel 90% verkleinen. De back-ups verbruiken hierdoor veel minder servercapaciteit, verlopen sneller en kosten minder.

De online back-up-service van Rovecom biedt u:
  • Altijd en snel de beschikking hebben over uw data
  • Iedere dag een automatisch geplande back-up
  • Veilige opslag buiten de deur in een datacenter
  • Dagelijkse controle door Rovecom
  • Tot 28 dagen snel en eenvoudig bestanden terughalen
  • Gecomprimeerde en versleutelde opslag van uw gegevens

Met de IASO online back-up voldoet u daarnaast direct aan de voorwaarde van bedrijfsschadeverzekeringen om een actuele back-up buitenhuis op te slaan. En dat voor een lage aanschafprijs en minimale operationele kosten.


Elke dag

Ervaren servicedesk


Het grote voordeel van onze dienstverlening is onze eigen servicedesk. Geen lange wachttijden bij grote providers of leveranciers, maar één op één dienstverlening. Persoonlijk advies van mensen die weten waar ze over praten. Ze komen zelf bij u langs, periodiek of op afroep, of verhelpen eventuele problemen telefonisch door de mogelijkheid op afstand met u mee te kijken. Op die manier zijn wij in staat in meer dan 90% van de gevallen storingen adequaat op de lossen. De overige 10% aan storingen die niet direct op te lossen is, wordt door onze experts professioneel begeleid. Wanneer u vastloopt, zorgen wij dat u snel weer in beweging kunt.
Samenwerkingsverbanden: