Zakelijk Rovecom

Altijd en overal toegang tot je documenten en
programma’s met schaalbare cloud-oplossingen

Cloud computing. Wat is het, wat kan het en is het wat voor mij?

 

Veel actueel gestelde vragen vanuit bedrijven. Cloud computing is dé manier om altijd en overal toegang te hebben tot uw software en te kunnen beschikken over uw gegevens. Met slechts een internetverbinding maakt cloud computing werken op iedere locatie mogelijk. Geen eigen dataopslag en –beheer meer, maar alle gegevens opgeslagen in een extern datacentrum. Meer informatie over de cloud?

Is werken in de cloud veilig

Jazeker! Wij beschikken over een eigen bewaakt datacentrum dat 24/7 wordt gemonitord. Wij dragen zorg voor de nodige updates en reageren proactief ter verbetering van uw cloud beleving. Op deze manier worden risico’s tot een minimum beperkt en staat alle data veilig opgeslagen zonder dat u er omkijken naar heeft. Een ander, zeer belangrijk aspect, voor het waarborgen van de veiligheid van cloud computing, is dat het datacentrum zich in Nederland bevindt en hierdoor onder het Nederlands recht valt. Dit betekent dat uw data ook altijd uw eigendom blijft.

Voordelen cloud computing

Kostenbesparing

Kostenbesparing


Geen investering in eigen servers en software meer, die onderhouden en geüpdatet moeten worden.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid


Altijd en overal alle data en applicaties beschikbaar, mits u over een internetverbinding beschikt.

Schaalbaarheid

Schaalbaarheid


Computerkracht en opslagcapaciteit zijn eenvoudig uit te breiden bij groei en kunnen net zo eenvoudig naar beneden bijgesteld worden, mocht dat wenselijk zijn.

veiligheid

Veiligheid


Brand of diefstal zijn geen reden meer voor verlies van uw data, omdat die in ons bewaakte datacentrum staat opgeslagen.

Up to date

Up to date


Altijd de beschikking over de laatste versies van de gebruikte software.

Systeem onafhankelijk

Systeem onafhankelijk


Het is mogelijk om vanaf elke computer (Microsoft OS of Mac OS), iPad/iPhone en Android tablet/telefoon op de cloud omgeving te werken.

Tijdsbesparing

Tijdsbesparing


Door uitbesteding van uw ICT.

Neem contact met ons op:

Neem contact op voor meer informatie over clouddiensten en financiële software.

Rovecom zakelijk al uw diensten altijd bij de hand

Wij zijn er om jou te helpen!

 

Met Rovecom weet je zeker dat je specialisten in huis haalt, die weten waarover zij praten. Maar liever laten zij jou aan het woord. Vertel ons wat jij wilt en wij zorgen dat je het krijgt. Wij zeiden toch dat het simpel is.

Samenwerkingsverbanden: