Projectadministratie


Projectcontrol is de toekomst voor het MKB. Zoekt u een geïntegreerde oplossing die altijd financiële grip op projecten biedt? Wij bieden een complete oplossing voor projectadministratie en urenadministratie. Hiermee wordt het ook voor MKB-bedrijven mogelijk te sturen op elementen als tijd, geld, kwaliteit, informatie en risico. Daardoor krijgt u meer financiële grip op uw projecten.
Voorspellen

Bedrijfsresultaat verbeteren


Door de complete oplossing factureert u sneller en fungeert de controller meer als financieel adviseur van uw organisatie. Hij ondersteunt de projectleiders bij het financieel beheren van projecten en adviseert over financiële projectrisico’s, in combinatie met een betere kostendekking. Een verbeterd bedrijfsresultaat is het gevolg. Uw organisatie kijkt niet alleen meer naar de verantwoording en sturing van de projecten, maar richt zich ook op prognoses. Hiermee houdt u uw organisatie ook in de toekomst in beweging.

Inrichting administratieprocessen


Een gestroomlijnde administratie is absoluut noodzakelijk voor het zo efficiënt mogelijk inrichten van uw bedrijfsprocessen. Kostenbesparing is stap twee. Wij geven advies over de inrichting van uw administratieprocessen en begeleiden het maken van de beste keuzes voor uw onderneming. Stap snel en flexibel over op de door u gewenste productsamenstelling.

Meerwaarde
Samenwerkingsverbanden: