(Groot)Handelsoplossingen


Voorraadbeheer is de belangrijkste business van de voorraadhoudende groothandel. Maar hoe kunt u een hoge leverbetrouwbaarheid bieden, zonder oneindig veel voorraad aan te houden? Wij bieden voor zowel middelgrote, kleinere of startende groothandels een passende oplossing.


Visma

Stroomlijning goederenuitgiftetraject


Met AccountView stroomlijnen we het gehele verkoop-, inkoop-, order- en goederenuitgiftetraject. Via e-mail informeert u automatisch op eenvoudige wijze klanten en leveranciers over de orderstatus, voorraadveranderingen en gewijzigde planningen. Alle overige afdelingen binnen de organisatie zijn direct op de hoogte door de volledige integratie binnen AccountView.

Tijdswinst


Naast de managementrapportage heeft u ook te maken met een verplichte externe rapportage naar, bijvoorbeeld, de Belastingdienst of het CBS. Dit mag uiteraard niet teveel tijd in beslag nemen. In AccountView zijn deze rapportages snel te genereren, waarna u ze eenvoudig in de betreffende software inleest. Dat is pas tijdswinst.

Met de handelsoplossingen van AccountView bespaart u een hoop tijd en worden bedrijfsprocessen vereenvoudigd. Benieuwd of dit ook wat voor uw onderneming is?Stopwatch
Samenwerkingsverbanden: