Accountancysoftware


Goede software is voor ieder accountants- en administratiekantoor een must voor het leveren van een optimale prestatie. Een financieel pakket voor uw eigen administratie enerzijds of eAccounting voor een optimale samenwerking met uw cliënten anderzijds. Aangevuld met andere geavanceerde oplossingen om meer efficiencyvoordelen te behalen.

Innovatieve automatisering


Uw dienstverlening verschuift meer en meer naar advieswerk. Door cliënten te helpen hun bedrijfsvoering en marges te verbeteren, biedt u hen een duidelijke toegevoegde waarde. Dit voorkomt discussies over hoge nota’s en zorgt tegelijkertijd voor tevreden cliënten. Wij adviseren over de waarde van nieuwe toepassingen en het belang van deze nieuwe ontwikkelingen. Onder meer door het inzetten van SBR en XBRL voor het leveren van meer kwaliteit bij dezelfde kwantiteit/capaciteit.bon
Headset

Eigen helpdesk


Al jarenlang zijn wij Solution Center van AccountView. Wij leveren, implementeren en ondersteunen bij de diverse pakketten van AccountView. Met een eigen helpdesk bieden wij vlot en persoonlijk de service die u wenst. Onze adviseurs begeleiden en adviseren graag bij het opzetten van een gestroomlijnde administratie om zo uw organisatie in beweging te houden.

Samenwerkingsverbanden: