Zakelijk Rovecom

Versnel uw processen en bedien klanten beter met bedrijfssoftwareoplossingen die naadloos aansluiten op uw werkproces.

Meer grip op uw werkproces met de juiste bedrijfssoftware

Als ondernemer wilt u graag grip op alle aspecten van het werkproces en daar heeft u uw software op afgestemd. U werkt met een financieel pakket voor uw eigen administratie enerzijds en een online boekhoudpakket voor de samenwerking met uw klanten anderzijds.

Maar heeft u weleens kritisch gekeken naar uw workflow? Zijn er onderdelen die beter kunnen aansluiten op uw processen? Misschien mist u in het programma wel bepaalde functionaliteiten die het werk makkelijker maken. Uw huidige pakket kent ongetwijfeld een keur aan mogelijkheden, de vraag is alleen of u deze zelf ook kent.

Daar helpen wij u bij. Wij noemen onszelf graag procesbegeleiders. Het is niet aan ons om u te vertellen hoe u uw processen moet inrichten, dat weet u zelf. Wij zijn goed in het vinden van een gerichte oplossing van de knelpunten in uw huidige softwareoplossing. Wij werken samen met gerenommeerde branchepartners als Visma, Unit4, Elvy en Basecone, wat inhoudt dat wij onafhankelijk advies geven over de software die het meest geschikt is voor uw organisatie.

Wij ontwikkelen oplossingen bovenop de standaard bedrijfssoftware

Van oorsprong zijn wij een softwareontwikkelaar. Al jaren zetten wij wetenschappelijke kennis om in praktische software om bedrijfsprocessen van verschillende branches te stroomlijnen en efficiënter in te richten. Met deze ervaring nemen wij ook uw werkproces onder de loep en waar nodig ontwikkelen wij een oplossing bovenop het standaardpakket. Dat is het voordeel van een leverancier die naast adviseurs ook ontwikkelaars in huis heeft.

Simpel voorbeeld is die van de accountant die nog handmatig de webshopverkopen van zijn klant inklopt. Wij leveren de oplossing, in combinatie met zijn bestaande software die dit proces automatiseert.

Voordelen van bedrijfssoftware van Rovecom

Wij hebben in de afgelopen 15 jaar behoorlijk wat ervaring opgedaan met het adviseren over en implementeren van de best passende financiële softwareprogramma’s bij diverse ondernemingen. Maar ook bij hun klanten. Bij al deze trajecten bleken de volgende aspecten gewaardeerd:

  • De persoonlijke aandacht.
  • Het kunnen leggen van het verband tussen wat de klant precies nodig heeft en de software die wij vervolgens adviseren.
  • Korte lijnen, dus snel schakelen.
  • Aandacht voor de toekomstplannen van het bedrijf. Er worden meegedacht met de langetermijnplannen van de klant.
  • Gecertificeerde consultants en supportmedewerkers leveren een hoge kwaliteit eerstelijnssupport, zonder keuzemenu.

 

Naast gevraagd (en af en toe wat ongevraagd) advies zijn wij ook gecertificeerd om de implementatie, support en trainingen te verzorgen.
Dat geeft u de zekerheid van bewezen bedrijfssoftware, geleverd door een dealer en gesprekspartner bij u in de buurt.

Wij werken samen met

Neem contact met ons op:

Neem contact op voor meer informatie over WordPress-websites, Magento-webshops, clouddiensten en financiële software.

Rovecom zakelijk al uw diensten altijd bij de hand

Samenwerkingsverbanden: