Internetmarketing


Een veel gehoorde kreet: ‘We moeten iets doen met internetmarketing!’. Iedereen knikt, maar niemand weet eigenlijk wat er nu precies moet gebeuren. Herkenbaar?
Vraagtekens
Woordenboek

Veelomvattendheid van internetmarketing


Een exacte omschrijving van internetmarketing is er eigenlijk niet. Dit komt door de veelomvattendheid van deze samenstelling. Links de omschrijving van Van Dale over internet en marketing afzonderlijk. Internetmarketing wordt dus gezien als het commercieel inzetten van middelen via internet voor de promotie of verkoop van product of dienst. En het zou mooi zijn als er ook nog een beetje commercieel beleid bij komt kijken.

 

Goed gesprek


Wij snappen dat je het druk genoeg hebt met de dagelijkse bedrijfsvoering, waardoor internetmarketing niet bovenaan de prioriteitenlijst staat. Wij helpen daarom graag een handje. Na een goed gesprek, waarin wensen en ideeën op tafel worden gelegd en mogelijkheden worden besproken, helpen wij je graag op weg met het inzetten van internetmarketing voor jouw organisatie. Liever aan ons uitbesteden? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Laten we eens om tafel gaan en de mogelijkheden bespreken. Onze adviseurs hebben vast en zeker goede ideeën.Gesprek
Samenwerkingsverbanden:
Erkend Leerbedrijf
Visma
Unit 4
hoogeveenseuitdaging
Sophos